
Černá omáčka
SUROVINY
2 mrkve
1 petržel
0,5 celeru
sůl
100 g rybízové marmelády
200 g švestkových povidel
125 g hrozinek
150 g sušených švestek
200 g nadrobno nasekaných jader vlašských ořechů
8-10 lžic medu
křížaly a sušené meruňky
perník ke strouhání
1 petržel
0,5 celeru
sůl
100 g rybízové marmelády
200 g švestkových povidel
125 g hrozinek
150 g sušených švestek
200 g nadrobno nasekaných jader vlašských ořechů
8-10 lžic medu
křížaly a sušené meruňky
perník ke strouhání
POSTUP
Vše uvaříme ve 3 litrech lehce osolené vody a zahustíme nastrouhaným perníkem. Podáváme teplé nebo studené s vánočkou či jiným bílým pečivem.
Recept "Černá omáčka" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.