Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní omáčky > Salsa de Jitomate
 

Salsa de Jitomate

Salsa de Jitomate
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
658x
Autor: Testudo

SUROVINY

olej
1 ks cibule
8 stroužek česnek
mandle
200 ml rajský protlak
sůl
1 lžička kmín drcený
dobromysl-oregano
chile parika pálivá mletá
chilipulver, chili powder
voda

POSTUP

V mixeru rozmixujeme sekanou cibuli a 3 stroužky česneku s třetinou protlaku a lžičkou vody, v litinové pánvi rozpálíme olej až se z něj kouří a přidáme obsah mixeru a za rychlého míchání osmažíme asi 3 minuty. Přidáme zbytek protlaku a vodu až na konsistenci hustší omáčky, sůl, kmín, dobromysl, pálivou chile papričku, zbylé stroužky česneku nakrájené podélně na proužky a mandle podélně nasekané. Povaříme, přidáme asi lžičku aromatického chili powder a podáváme na stůl v misce, horké nebo studené, jako nepostradatelnou součást mexického stolování. Vynecháme-li hrubé součásti (kousky mandlí a česneku), získáme základní omáčku pro přípravu Enchiladas.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.