Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní pečivo > 448.tmavé rolky od Kovářka
 

448.tmavé rolky od Kovářka

448.tmavé rolky od Kovářka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
332x
Autor: domacipekarny

SUROVINY

350 ml vařené vychladlé melty
3 lžíce oleje
2 lžičky soli
200 g chlebové žitné mouky
200 g chlebové pšeničné mouky
200 g celozrnné pšeničné mouky
1 lžíce otrub
1 lžíce sušené bramborové kaše
0,5 necelé 2 lžičky sušeného nebo necelá 0,5 čerstvého droždí
po částečném promíchání přidáme semínka

POSTUP

Po vykynutí těsto propracujeme a rozválíme na plát asi 80 - 90cm dlouhý a kolem 25 - 30cm široký, rozpůlíme podélně, každý srolujeme a pokrájíme na kusy asi 15cm dlouhé. Naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30 - 40 minut. Pak pomašlujeme zbytkem melty, uděláme dva zářezy, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 200°C / 20 minut. Hotové rolky ihned přendáme z plechu na mřížku
Těsto lze použít na odložený start!

Nastavení pekárny: Program Těsto
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.