Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní pečivo > Babiččin perník pro domácí pekárnu
 

Babiččin perník pro domácí pekárnu

Babiččin perník pro domácí pekárnu
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
331x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1 šálek vařící vody
0,5 šálku jemných ovesných vloček (EMCO)
2 a 0,5 lžíce másla
3 lžíce medu
1 lžíce melasy
1 velké vejce
3 šálky hladké mouky polosvětlé
2 lžíce sladovitu (nebo cukru)
1 a 0,5 lžíce perníkového koření (Kotányi)
1 a 0,5 lžičky soli
2 lžičky instantního droždí
hrst rozinek nebo sušených brusinek

POSTUP

Postup přípravy: Na dno nádoby v troubě nasypu vločky, zaleji vařící vodou a nechám trochu vychladnout. Přidám máslo, med, melasu a vejce pak mouku a suché ingredience. Výsledkem je voňavý, nadýchaný perník. Opravdu moc dobrý.
Vypínám 10 minut před koncem (tj. po 55 minutách pečení, je možné vyzkoušet špejlí).
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.