Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní pečivo > Chléb pana Františka
 

Chléb pana Františka

Chléb pana Františka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1163x
Autor: Zuzanka

SUROVINY

350 ml podmáslí (nebo jiné tekutiny)
5 odměrek hladké pšeničné mouky
1 lžička droždí
1 lžička kmínu
2 lžičky soli
1 lžíce octa
1-2 lžíce oleje

POSTUP

350ml podmáslí (nebo jiné popisované tekutiny). Na jednu stranu nasypte 5 odměrek hladké pšeničné mouky (na jeden kopeček). Do kopečku udělejte malý důlek do kterého nasypete jednu vrchovatou lžičku popisovaného instantního droždí. Pokud chcete použít normální droždí, tak do něho dejte lžičku cukru a na něj rozdrobte cca polovinu kostky normálního droždí. Pokud použijete instantní droždí, cukr nedávejte. Důlek opatrně zahrneme moukou. Na druhou stranu nádoby dejte 1 vrchovatou lžičku kmínu, 2 lžičky soli, lžíci octa a 1 lžíci až dvě oleje. Nastavte základní program a startem zapněte pekárnu.

Nastavení pekárny: Program - základní, velikost - střední, kůrka - střední
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.