Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní pečivo > Domácí chlébík
 

Domácí chlébík

Domácí chlébík
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
250x
Autor: neuveden

SUROVINY

Přidám 500g hladké mouky
150 g ve slupce uvařených a jemně nastrouhaných brambor ( je to asi jedna velká brambora-mám osvědčeno studenou)
42 g droždí (kostka ) - lžička cukru - v 50ml vlažné vody
lžičku soli
můžete dát i oloupaná slunečnicová semínka ale ne vic jak 80g
Rozmíchám
lžíci octa
lžičku kmínu
200 ml vody

POSTUP

Ze všeho vypracujeme těsto a dobře prohněteme (ja prubla i pekárnu-nebo pomalu na otáčky robota)
Utvořte z něj šišku nebo bochánek,položte na plech vysypany vrstvou hladké mouky a nechte hodinu kynout.
Vložte do předem vyhřáté trouby spolu s malým kastrůlkem s vodou a zvolna pečte 1hodinku.
Já pekla i ve fomě na biskup.chlebík.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.