Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní pečivo > Švábské posvícenské preclíky
 

Švábské posvícenské preclíky

Švábské posvícenské preclíky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1048x
Autor: neuveden

SUROVINY

250 g polohrubé mouky
1 lžíce droždí
1 lžička cukru
1 dl mléka
1 špetka soli
70 g másla nebo margarinu
3 vejce
1 hrnec osolené vody
1 žloutek na potření
hrubá sůl
mák
kmín nebo ořechy

POSTUP

Vypracujeme hladké těsto, které dáme na 3 hodiny do chladna. Tvoříme preclíky velké jako dlaň. Položíme je na tukem potřený papír, sesuneme do vařící vody (osolené). Jakmile preclíky vyplavou, vyjmeme je, necháme dobře okapat. Položíme na tukem potřený plech. Potřeme je žloutkem, posypeme kořením a pečeme v předehřáté troubě 30 - 40 minut při 240°C.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.