Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Bezbaš jerevanský
 

Bezbaš jerevanský

Bezbaš jerevanský
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
středně
obtížný
Počet zobrazení
1365x
Autor: neuveden

SUROVINY

skopová hruď 400-500 g
brambory 400-500 g
150 g hrách
100 g cibule
50 g rajský protlak
jablka 100-150 g
50 g sušené švestky
sůl, černý pepř

POSTUP

Skopovou hruď rozdělte na porce 100 –125 g, uvařte vývar a sceďte. Do vývaru přidejte předem namočený hrách a uvařte doměkka. Cibuli očistěte, pokrájejte a osmažte na sádle, přidejte rajský protlak a chvíli poduste. Do vývaru vložte pokrájené brambory, maso, cibuli, propláchnuté sušené švestky a očištěná pokrájená jablka. Ochuťte solí a pepřem a uvařte.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.