Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Boršč
 

Boršč

Boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
120 min.
Počet zobrazení
785x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g hovězího masa
červená řepa
2 menší zelí
250 g brambor
4 mrkve
1 rajče
2 rajské protlaky
2 lžíce octa
1 lžička soli
černý pepř
petržel
2 cibulky

POSTUP

Maso s kostí dejte do hrnce, zalijte 3 l vody. Uveďte do varu, stáhněte plamen, odstraňte nákyp. Vložte cibuli a vařte asi 1 hodinu. Řepu nastrouhejte nahrubo, osmažte na másle, přidejte drobně nakrájená rajčata a protlaky.Směs podlejte vývarem a duste asi 1 hodinu na mírném ohni. Nahrubo nastrouhanou mrkev a nakrájenou cibulku orestujete na pánvi. Do masového vývaru přidejte nakrájené zelí, brambory a vařte do změknutí. Přidejte zeleninu a řepu a ještě povařte. Boršč ochuťte solí a pepřem. Podávejte se smetanou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.