Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Děkanská polévka z ovesných vloček
 

Děkanská polévka z ovesných vloček

Děkanská polévka z ovesných vloček
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1119x
Autor: neuveden

SUROVINY

12 dcl vývaru z kostí
80 g slaniny
3 lžíce ovesných vložek
1 středně velká cibule
sůl
mletý pepř
1 špička nože mletá paprika
polévkové koření
petrželové nať
80 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
12 plátků rohlíků
1 lžíce másla
80 g strouhaného tvrdého sýra

POSTUP

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a necháme na ohni rozpustit. Na slaninu vložíme očištěnou, na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, ovesné vločky a drobně nakrájenou cibuli. Vše krátce osmažíme, potom přidáme mletou papriku. Zalijeme vývarem a dobře provaříme. Nakonec ochutíme polévku solí, pepřem a polévkovým kořením. Při podávání vkládáme do polévky jemně nasekanou petrželovou nať. Ke každé porci dáváme zapečené plátky rohlíku, které jsme před zapékáním potřeli máslem a posypali strouhaným tvrdým sýrem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.