Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Dršťkový perkelt - Pacalpörkölt.
 

Dršťkový perkelt - Pacalpörkölt.

Dršťkový perkelt - Pacalpörkölt.
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2219x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1 kg očištěných drštěk
2 velké cibule
100 g sádla, nebo bílého rostlinného tuku
4 stroužky česneku
1 lžička růžové mleté papriky
sůl
1 středně uzrálé rajče
zelená paprika na kolečka nakrájená na ozdobu
oloupané uvařené brambory

POSTUP

Příprava: Pod tekoucí studenou vodou pořádně proprat dršťky a vložit je do kastrolu se studenou vodou. Přivéct je do varu a uvařit je skoro do měkka. Dršťky slít a znovu je pořádně proprat. Nakrájet je na tenké proužky. Oloupat cibuli, nakrájet ji na jemno a na tuku ji osmažit do sklovita. Odstavit a přidat utřený česnek, papriku a lžíci vody. Postavit na oheň a vše na chvíli povařit. Potom přidat dršťky, osolit je a podusit je do měkka. Rajče nakrájet na malé kousky a přidat ho chvíli před koncem dušení. Podávat horké ozdobené zelenou paprikou a vařenými brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.