Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Dvojitý hovězí vývar s játrovými noky a smaženými nudlemi
 

Dvojitý hovězí vývar s játrovými noky a smaženými nudlemi

Dvojitý hovězí vývar s játrovými noky a smaženými nudlemi
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
1126x
Autor: neuveden

SUROVINY

2000 g vývar z hovězích kostí
200 g játra hovězí
100 g pečivo
20 g cibule
80 g strouhanka
30 g mouka hladká
10 g česnek
10 g sůl
2 ks vejce
1 g majoránka
1 g pepř černý
3 ks vejce
250 g mléko
150 g mouka polohrubá
10 g sůl
100 g olej stolní
20 g petrželka - nať

POSTUP

Z kostí zeleniny a koření připravíme silný hov. vývar. Z jater veky,cibule, strouhanky, hladké mouky, česneku, soli a vajec připravíme játrovou fáš, z které vykrajujeme a vaříme zvlášť ve vroucí vodě. Z polohrubé mouky vajec, mléka a soli si připravíme těstíčko, ze kterého připravíme tenké palačinky, které vychladlé nakrájíme a smažíme v oleji. Do šálku dáme horký hovězí vývar, játrové noky, smažené nudle a posypeme sekanou petrželovou natí a podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.