Gazpacho

Gazpacho
0 hodnocení00:20
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience pro přípravu 4
  • vinného octa 20 ml
  • stroužky česneku 2
  • salátové okurky 100 g
  • cibule 1
  • zelené papriky 0,5
  • rajčat 1,5 kg
  • olivového oleje 125 ml
  • sůl drcený pepř
  • Vložka:
  • salátové okurky 100 g
  • zelené papriky 0,5
  • krajíčků veky bez kůrky 6
  • máslo

Postup

1 Příprava:Česnek a cibuli nasekáme najemno, rajčata zbavíme semen. Střídku veky rozdrobíme a smícháme se zeleninou, octem a solí. Směs rozmixujeme. Do směsi postupně vmixujeme olivový olej, dochutíme solí, pepřem, popřípadě přidáme ocet.
2 Pokud je polévka příliš hustá, zředíme ji vodou.
3 Polévku řádně vychladíme. Podáváme v hlubokém talíři s vložkou - okurka, paprika, osmažená veka.

Mohlo by Vás zajímat

Gazpacho
Při podávání: pokrájená zelená paprika tence nakrájené kroužky cibule česnekové osmažené kostičky chleba 1. Do velké mísy pokrájejte na v...
00:30 · 
Gazpacho
Papriku, rajčata a okurku se slupkou nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Na zahuštění přidáme chlebovou střídku. V lednici necháme směs 1-2 hodiny...
00:30 ·  · 00:33
Gazpacho andaluz
Postup přípravy: Rajčata oloupeme, rozmačkáme a smícháme s nastrouhanou okurkou a utřeným česnekem. Cibuli nakrájenou na kostičky necháme chvíli ...
00:30 ·  · 00:33 · 00:30
Gazpacho - andaluzká zeleninová polévka
Postup přípravy: Všechno do mixéru a dobře rozmixovat. Nechat v lednici. Před podáváním, je-li třeba zředit vodou. Servíruje se v miskách s kousk...
00:30 ·  · 00:33 · 00:30 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...