Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Krkonošské kyselo
 

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
33 min.
Počet zobrazení
719x
Autor: neuveden

SUROVINY

sušené houby
chlebový kvásek
2 střední cibule
3-4 vejce
sůl
kmín
máslo

POSTUP

Den před vařením polévky si namočíme chlebový kvásek do vody a průběžně ho mícháme.
V den vaření polévky si dáme povařit sušené houby, když změknou, dolijeme je vodou asi do 2 litrů, přidáme rozmíchaný chlebový kvásek, zamícháme, osolíme a necháme řádně provařit za občasného míchání.
Mezitím si na pánvi necháme na malém množství másla zesklovatět 2 nadrobno nakrájené cibule, které přidáme do hrnce s polévkou. Na té samé pánvi pak na másle usmažíme 3-4 celá vejce tak, aby byla hodně hustá, rozdrobíme je na malé kousíčky a přidáme také do polévky. Polévku okmínujeme, dle chuti ještě osolíme a necháme ještě chvíli povařit.
Při podávání můžeme na talíře vložit uvařené brambory, které zalijeme polévkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.