Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Kvasnicová polévka
 

Kvasnicová polévka

Kvasnicová polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Počet zobrazení
1271x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 l vody
1 mrkev
1 menší petržel
kousek celeru
1 tenký pórek
máslo
2 zeleninové bujóny
petržel
libeček
1 střední cibule
slunečnicový olej
8 balíčků kvasnic (po 42g)
2 dcl mléka
pepř
sůl
2 vejce
strouhanka

POSTUP

Nejprve začínáme vývarem - dáme vařit vodu, mezitím nastrouháme mrkev, petržel a kousek celeru, pórek pokrájíme,vše podusíme, přesypeme do vařící vody a společně povaříme. Potom si zaděláme hmotu na kvasnicové drobení - nakrájíme cibuli, necháme lehce zpěnit na oleji, přidáme kvasnice, mléko, pepř, sůl, vejce a strouhanku - pěkně promícháme, až vznikne hmota, kterou do polévky nastrouháme. Na závěr přidáme zeleninový bujón a libeček, ještě chviličku povaříme, podle chuti okořeníme, naběračkou pak do hlubokých talířů přelijeme, ozdobíme čerstvou petrželkou a podáváme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.