Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Pikantní fazolová polévka
 

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
219x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
150 g fialových fazolí
50 g bílých fazolí
1 cibule
2 lžíce oleje
2 lžíce rajčatového protlaku
1 zelená paprika
2 rajčata
2 stroužky česneku
1 zeleninový bujón
100 g paprikové klobásy
1 malá feferonka
sůl
petrželka

POSTUP

Postup přípravy: Přebrané fazole propláchneme, zalijeme studenou vodou necháme několik hodin nabobtnat. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a zalijeme 1,5 l vody. Přidáme scezené fazole, rajčatový protlak a vaříme do poloměkka asi 30 minut. Papriku nakrájíme na poružky a spolu s nakrájenými rajčaty a malou feferonkou necháme několik minut povařit v polévce. Přidáme bujón, utřený česnek a vaříme asi 10 minut. Klobásu nakrájenou na kolečka opečeme na pánvi bez tuku. Podle chuti polévku osolíme a opepříme, nalijeme na talíře, vložíme kolečka klobásy a ozdobíme petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.