
Sobášnice
SUROVINY
500 g kysaného zelí
200 g fazolí
400 g uzeného bůčku
1 l mléka
70 g hladké mouky
sůl
pepř
bobkový list
polévkové koření.
200 g fazolí
400 g uzeného bůčku
1 l mléka
70 g hladké mouky
sůl
pepř
bobkový list
polévkové koření.
POSTUP
Fazole namočíme přes noc do vody a pak je dáme vařit s masem. Zelí uvaříme zvlášť. Uvařené maso vyjmeme, fazole smícháme se zelím a polévku zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Společně povaříme, dochutíme solí, pepřem a kořením a přidáme na kostičky nakrájené maso.
Recept "Sobášnice" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.