Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Staročeská koprová polévka
 

Staročeská koprová polévka

Staročeská koprová polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
729x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1 větší cibule
0,5 šálku sušených hub
4 brambory
0,5 l kyselého mléka (i sladké)
1-2 lžíce hladké mouky
svazek kopru (i sterilovaný)
1 kostka masoxu
1 vejce
1,5 l vody
kmín
sůl
případně ocet

POSTUP

Postup přípravy: Do hrnce vlijeme vodu, přidáme nakrájenou cibuli, lžičku kmínu a houby a vaříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Propláchneme je a vhodíme do polévky. Přidáme kostku masoxu a vaříme doměkka. V mléce rozkvedláme mouku a vlijeme do polévky. Dobře promícháme a opět uvedeme do varu. Kopr nasekáme a vmícháme do polévky. Necháme ještě chvíli povařit, přikyselíme podle potřeby octem, polévkovým kořením, případně přisolíme a po ukončení varu vmícháme vejce. Dále už nevaříme. Polévku můžeme zjemnit lžičkou másla.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.