Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Ukrajinský boršč
 

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
105 min.
Počet zobrazení
462x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g červené řepy
2 velké mrkve
200 g bílého zelí
1 tuřín (nebo kedluben)
1 velká cibule
500 g hovězího masa na polévku
30 g másla
1,5 l masového bujónu
3 lžíce červeného vinného octa
2 bobkové listy
1 lžička cukru
sůl
pepř
1 svazek petrželky
1 svazek kopru
1 kelímek zakysané smetany

POSTUP

1.Očištěnou a omytou zeleninu nahrubo nakrájíme. Omyté a osušené maso rozkrájíme na kostky.

2. V hrnci rozehřejeme máslo. Vložíme maso, mrkev, tuřín a cibuli. Opékáme zhruba 10 min., až maso zhnědne. Přidáme červenou řepu a podlijeme troškou vývaru. Přidáme ocet, bobkový list, sůl a pepř. Dobře promícháme a přikryté vaříme zhruba 45 min. na mírném ohni.

3. Omyté bylinky svážeme a vložíme do hrnce spolu se zelím. Vaříme dalších zhruba 30 min. Poté vyjmeme bobkový list a svazek bylinek. Dobře promícháme a podáváme se zakysanou smetanou
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.