Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Vesnický boršč
 

Vesnický boršč

Vesnický boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
544x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g červené řepy
500 g hovězího masa s kostí
celý černý pepř
1 bobkový list
3 lžíce másla
0,5 citronu (šťáva)
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžička cukru
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
300 g bílého zelí
2 lžíce kysané smetany
1 lžíce petrželky
sůl

POSTUP

Omyté maso zalijeme 1 a 0,5 litrem vody, osolíme, přidáme bobkový list a několik zrnek pepře. Vaříme hodinu. V hrnci rozpustíme 2 lžíce másla, vložíme na hranolky nakrájenou oloupanou řepu, přidáme citronovu šťávu, cukr, sůl, rajčatový protlak a 30 minut dusíme. Na kostičky nakrájenou cibuli zesklovatíme na lžíci másla, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a petržel a 10 minut na mírném ohni smažíme. Maso vyjmeme z vývaru, vykostíme a nakrájíme na kostičky. Do vývaru vložíme zeleninu z pánve a nakrouhané zelí, 20 minut povaříme. Poté přidáme řepu a maso, vše ještě 5 minut povaříme. Nakonec polévku zahustíme smetanou a posypeme petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.