Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Žampionová polévka
 

Žampionová polévka

Žampionová polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Počet zobrazení
806x
Autor: neuveden

SUROVINY

1,5 neslaného vývaru z kostí nebo z masa
1 menší konzerva žampionů sterilovaných v přírodním nálevu
1 pórek
0,5 sáčku mraženého hrášku
2 vejce
1 lžička zázvoru
1 lžička Vegety
1 špetka soli
1 špetka pepře
3 lžičky Solamylu
2 lžičky hladké mouky

POSTUP

V nesoleném vývaru krátce povařte žampiony. Větší rozkrájejte na půlky a na čtvrtky. Pak přidejte mražený hrášek a polévku zahustěte Solamylem a moukou, které jste předem rozmíchali v trošce studené vody. Po zahuštění přidejte pórek nakrájený na tenká kolečka a kořeni Až se polévka začne vařit, opatrně do ní nalejte vejce rozšlehaná metlou. Lijte zvolna, při okraji, ne do jednoho místa. Od této chvíle polévku nemíchejte; vejce se musí srazit do větších nazlátlých noků. Je to hustá, sytá polévka a doplněná pečivem se hodí k rodinné večeři
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.