Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní polévky > Zelná polévka s hříbky, uzeným masem a klobásou
 

Zelná polévka s hříbky, uzeným masem a klobásou

Zelná polévka s hříbky, uzeným masem a klobásou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
1148x
Autor: Testudo

SUROVINY

750 g zelí kysané
2500 g vývar z vepřových kostí
150 g sádlo
200 g mouka hladká
100 g cibule
5 g kmín
20 g česnek
2 g bobkový list
600 g brambory
50 g hříbky
150 g klobása
150 g uzená plec
30 g sůl
500 ml smetana zakysaná
25 g petrželka - nať

POSTUP

Zelí překrájíme a dáme vařit. Přidáme vývar,bobkový list,na kostiłky nakrájené brambory a sušené hříbky.Přidáme i pokrájenou klobásu a uzené maso.Ze sádla,mouky cibule papriky připravíme zasmážku. Tuto smícháme s kyselou smetanou a přidáme do vařící polévky. Hotovou polévku zjemníme smetanou. Hustá polévka se zelím, brambory, houbami a uzeným masem. Polévka je světlá. Bílá po použití smetany. Lze při výrobě přidat i sušenou mletou papriku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.