Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní sladké > Broskve s jahodami a oříškovým krémem
 

Broskve s jahodami a oříškovým krémem

Broskve s jahodami a oříškovým krémem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1217x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 půlky kompotových broskví
20 piškotů
čerstvé nebo kompotové jahody
víno
Na krém:
1 balíčku vanilkového cukru
1 sklenička smetany
1 balíčku vanilkového pudinku
1 skleničky mletých ořechů
1 sklenička mléka
krupicový cukr

POSTUP

Piškoty rozložíme do čtyř misek, pokapeme je nálevem z kompotu nebo vínem, poklademe oloupanými půlkami broskví, vše přelijeme oříškovým krémem a vychladíme. Větší díl jahod rozmixujeme, dle chuti přisladíme, nalijeme na oříškový krém a ozdobíme jahodami. Hned podáváme. Příprava oříškového krému: Pudinkový prášek rozmícháme ve smetaně, nalijeme do horkého mléka, přidáme cukr a mletá ořechová jádra, za stálého míchání uvedeme do varu, 2 minuty povaříme. Ochutíme vanilkovým cukrem a za občasného zamíchání vychladíme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.