Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní sladké > Sladký sendvič z lásky
 

Sladký sendvič z lásky

Sladký sendvič z lásky
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1119x
Autor: neuveden

SUROVINY

Těsto:
4 vejce
1 bal Vanilínového cukru Dr.Oetker
100 g moučkového cukru
100 ml oleje
100 ml mléka
160 g hladké mouky
1 KL Kypřicího prášku do pečiva Dr.Oetker
Náplň:
1 bal Krémové náplně s vanilkovou příchutí Dr.Oetker
200 ml studeného mléka
2-3 PL moučkového cukru
125 g měkkého másla
6 čerstvých velkých jahod (z toho 2 na ozdobu)

POSTUP

1. Vejce utřeme, přidáme vanilínový i moučkový cukr a vyšleháme hustou pěnu. Do pěny střídavě přidáváme (za pomoci elektrického šlehače na středním stupni otáček) olej, mléko a mouku smíchanou s kypřicím práškem. 2. Hladké těsto vylijeme na plech (30 x 39 cm) vyložený pečicím papírem a stěrkou uhladíme. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě cca 180° po dobu asi 20 minut. Po upečeni vyklopíme korpus na pracovní desku na pečicí papír posypaný moučkovým cukrem. Papír, na kterém jsme korpus pekli, stáhneme. Necháme vychladnout. 3. Z piškotu vykrájíme 12-14 srdíček (pomocí formičky nebo nože). 4. Náplň připravíme podle návodu na obalu. Polovinu náplně nastříkáme za pomoci cukrářského sáčku na polovinu srdíček. Druhou polovinu srdíčkových korpusů přiklopíme na nastříkaný krém jako sendvič. 5. 4 jahody nakrájíme na velmi malé kousky a přimícháme je ručně do zbylé náplně. Náplň dáme do cukrářského sáčku s širokou koncovkou (aby prošel krém s jahodami) a srdíčkové sendviče nahoře náplní ozdobíme. 6. 2 jahody, které jsme si ponechali stranou na ozdobu, nakrájíme na plátky a ozdobíme jimi sendviče. Uchováváme v chladu.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.