Tyčky brynzové

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Do mouky dáme máslo, žloutek, sůl, smetanu, vypracujeme hladké těsto. Rozválíme placku, potřeme 0,33 brynzy, přeložíme jako lístkové těsto, necháme 1 hodiny stát. Opakujeme třikrát. Pak těsto rozválíme na tloušťku asi na prst, pokrájíme na tyčky, potřeme bílkem, posolíme, pečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Kuthanova závěť
Nastrouhaný sýr zapracujeme do másla a mouky spolu s masoxem, kořením, vejcem a troškou soli. Na vále vyválíme asi 4 mm silný plát, potřeme rozšl...
01:00
Zapečené brynzové halušky
1. Brambory najemno nastrouháme (já je rozmixuji v mixéru), přidáme sůl a mouku podle potřeby, aby vzniklo přiměřeně husté těsto. 2. Do osolené...
01:00 · 01:00
Slané brynzové těsto
Smícháme máslo, mouku, žloutek, sůl, smetanu a vypracujeme v misce hladké těsto. Pak do těsta zaptacujeme brynzu, osolíme a okmínujeme. Dálší zpr...
01:00 · 01:00
Tyčky bramborové slané
Zpracujeme tužší těsto z ustrouhaných brambor, mouky, tuku a soli. Rozválíme je na tenčí plát, přeneseme ho na pomaštěný plech, okraje těsta ...
01:00 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...