Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní slané > Vločkové bramboráčky Pavla
 

Vločkové bramboráčky Pavla

Vločkové bramboráčky Pavla
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1502x
Autor: neuveden

SUROVINY

100 g ovesných vloček
100 g pšeničných vloček
50 g pšeničné mouky hrubé
50 g sojové mouky hlodké plnotučné
2 vejce
100 g slunečnicového oleje na smažení
Na ochucení: majoránka,česnek, cibule, rdcený kmín, Solčanka, sekaná petrželová nať, bazalka, jemně strouhaná kořenová zelenina

POSTUP

Vločky s moukou dáme do mísy a velmi dobře promícháme. Přidáme sůl, ochucovadla, na sucho promícháme a pak přiléváme vodu. Přidáme tolik vody, abychom dostali vláčné těsto jako klasický bramborák. Těsto promícháme, urovnáme v míse a dáme do chladna nejméně 1 hodinu bobtnat. Pak z hmoty tvoříme bramboráčky, které smažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem, můžeme zdobit tatarskou omáčkou nebo kečupem. Připravujeme je hlavně z jara, kdy již brambory nejsou dobré kvality.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.