Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ostatní > Tvarohový nákyp s kysaným zelím
 

Tvarohový nákyp s kysaným zelím

Tvarohový nákyp s kysaným zelím
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
371x
Autor: Testudo

SUROVINY

250 g netučného tvarohu
50 g mouky
1 dl smetany
4 vejce
100 g strouhaného ementálu
4 lžíce sójové omáčky
2 cl koňaku
1 pórek
máslo
200 g naloženého uzeného vepřového žebírka
500 g kysaného zelí
estragon
majoránka
sůl
pepř

POSTUP

Z tvarohu, mouky, smetany, 4 žloutků, strouhaného ementálu, sójové omáčky a koňaku vymícháme těsto. Na másle podusíme nadrobno nasekaný pórek a mírně opečeme žebírko nakrájené na kostičky. Do vymazané formy vložíme 0,666666666666667 těsta, rozložíme kyselé zelí, které okořeníme estragonem, majoránkou, solí a pepřem. Nahoru dáme kousky žebírka s pórkem. Zbývající množství těsta dobře promícháme s tuhým sněhem a rozložíme hmotu jako poslední vrstvu. Pečeme asi 45 minut při 200 stupních Celsia.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.