Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pizza > Bramborová pizza
 

Bramborová pizza

Bramborová pizza
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
706x
Autor: neuveden

SUROVINY

tuk nebo olej na vymazání pekáče
300 g brambor
1 lžíce hladké mouky
2 vejce
Na ozdobení: olivy
1 lžička směs koření ¦Pizza¦
sůl
1 větší paprika
3 rajčata
100 g mrkve
150 g sýra typu mozzarella, eidam apod
100 g anglické slaniny
1 velký pórek

POSTUP

Brambory oloupeme, mrkev oškrábeme a obojí najemno nastrouháme na struhadle nebo v kuchyňském robotu.
Přebytečnou vodu slijeme.
Polovinu většího pórku pokrájíme na nudličky.
Nastrouhané brambory, mrkev a pórek nasypeme do mísy, spojíme s vejci, přimícháme hladkou mouku, osolíme a ochutíme směsí kořeníPizza.
Formu na pečení dobře vymažeme tukem a na její dno poklademe plátky nakrájené anglické slaniny (asi 50 g).
Na slaninu nalijeme bramborové těsto, které lžící rozetřeme na tenkou vrstvu.
Pečeme v předehřáté troubě při 200 - 220 °C 20 minut.
Mezitím omytou papriku zbavíme semeníků a spolu s rajčaty a zbylým pórkem nakrájíme na kolečka. Sýr nakrájíme na plátky.
Předpečenou pizzu vyndáme z trouby.
Rozložíme na ni zbylé plátky anglické slaniny, kolečka rajčat, papriku, posypeme pórkem a navrch dáme plátky sýra.
Posypeme směsí koření Pizza a případně ozdobíme olivami.
Obloženou pizzu dáme ještě na 10 minut zapéci.
Podáváme horké, okamžitě po dopečení
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.