Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pizza > Pizza a-la štrůdl - (podrobný recept i pro začátečníky;-)
 

Pizza a-la štrůdl - (podrobný recept i pro začátečníky;-)

Pizza a-la štrůdl - (podrobný recept i pro začátečníky;-)
 
  • přidat obrázek ...
 
***
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
5027x
Autor: neuveden

SUROVINY

listové těsto (může být i mražené)
250-300 g šunky, nebo debrecínky atd. (dle Vaší chuti)
250-300 g eidamu (nastrouhaného - stačí nahrubo))
2 větší cibule (nakrájená na kolečka)
3 malé papriky (používám žlutou, červenou a zelenou - dobře to pak vypadá)
kečup
olivový olej
kmín
KOŘENÍ:
česnekový granulát
koření na pizzu
vegeta
čerstvý pepř z mlýnku
sladká prášková paprika (a další druhy, nebo směsi dle Vaší chuti)

POSTUP

1.) Nejdříve si rozválíme placku listového těsta (nebo i dvě - podle množství těsta a velikosti plechu do trouby - s menší plackou se lépe manipuluje - doporučuji!!!) a dáme je na kuchyňskou folii. 2.) Potřeme ji zlehka olivovým olejem a necháme okraj asi 2-3 cm nepotřený. 3.) Na potřené místo dáme malé množství kečupu a rozetřeme ho po ploše kde jsme potírali olej. 4.) Nakrouháme cibuli na kolečka a papriku na asi 1 cm kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. 5.) Pak klademe postupně (POZOR - NE AŽ DO KRAJŮ - tam jen sporadicky !!!) na potřenou plochu: všechna kolečka šunky, pak polovinu koleček cibule, dále polovinu kostiček papriky a to vše okořeníme česnekovým granulátem, čerstvě namletým pepřem, vegetou, kořením na pizzu a případně dalším kořením dle Vaší chuti. Nakonec zasypeme polovinou eidamu. Tento proces bez salámu opakujeme ještě jednou s druhou polovinou surovin, včetně koření a sýra. 6.) POZOR - Nedávejte moc silné vrstvy, štrůdl pak jde špatně zavinout, nebo se trhá těsto) 7.) Obloženou placku pak nakonec velmi opatrně svineme do tvaru štrůdlu (pomáhá nám v tom folie, která zabraňuje protrhávání těsta), pokud máte moc surovin, raději včas část odeberte. 8.) Zavinutou placku pak na koncích spojte v místech, kde není žádný olej a kečup, také na vrchní straně prstem uzavřete celý závin. 9.) Závin vložte na pečící papír do plechu, potřete ho olivovým olejem a lehce posypte kmínem a třeba ještě sladkou paprikou - ZLEHKA :-) 10.) V troubě pak pečeme asi na 150 stupňů horkovzduchem zhruba 30 minut - nutno kontrolovat pohledem. 11.) POKUD JSTE SE DOSTALI AŽ SEM, TAK PŘEJU DOBROU CHUŤ A DOUFÁM, ŽE RECEPT POMOHL I NEKUCHAŘŮM ;-))
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.