Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pizza > Pizza čtyř ročních období
 

Pizza čtyř ročních období

Pizza čtyř ročních období
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
775x
Autor: neuveden

SUROVINY

Těsto:
20 g droždí
1 lžička cukru
300 g hladké mouky
1 vejce
sůl
Náplň:
150 g brokolice
150 g šunky
1 pórek
300 g žampionů
2 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku
4 lžíce rajského protlaku
2 lžičky oregana
100 g plátkového sýra
100 g strouhaného sýra

POSTUP

Z přísad na těsto připravíme kynuté těsto, které necháme v teple vykynout. Brokolici chvíli povaříme a rozebereme na růžičky. Šunku nakrájíme na nudličky, pórek i se zelenou částí na kolečka. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Zvlášť na oleji orestujeme pórek a žampiony. Z těsta vyválíme 2 placky, které přeneseme na vymazaný plech. Do protlaku prolisujeme česnek, přidáme oregano a placky jím potřeme. Rozdělíme na ně brokolici, šunku, plátky sýra, pórek a žampiony. Pečeme v troubě. Před dopečením posypeme sýrem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.