Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Poháry/zmrzliny > Rychlá dobrůtka
 

Rychlá dobrůtka

Rychlá dobrůtka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
44 min.
Počet zobrazení
637x
Autor: neuveden

SUROVINY

Ingredience:
1 tvaroh
1 šlehačka Cremefine od Ramy
1 vanilkový cukr
1 lžíce skořice
piškoty
káva

POSTUP

Postup přípravy: Tvaroh dáme do mísy. Do šlehačky dáme vanilkový cukr a ušleháme ne moc do husta, aby byla tekutá, vlijeme k tvarohu, dáme skořici a umícháme do hladka. Pokud se to někomu bude zdát málo sladké, může přisladit. Uvaříme kávu, do které máčíme piškoty a dáváme do širší, nižší sklenice abychom pokryly dno, asi tak 5 piškotů, na to dáme vrstvu krému, opět piškoty a poslední vrstvu krému. Povrch lehce posypeme skořicí. Je možné skořici i vynechat, pokud ji někdo moc nemusí. V tom případě povrch posypu hořkým kakaem nebo grankem.

Toto množství vystačí na 4 sklenice. Dělám i variantu pro ty, kdo dbají na linii, kdy místo šlehačky dám 2 bílé jogurty activia.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.