Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Pomazánky > Bleskový dip
 

Bleskový dip

Bleskový dip
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
1
Počet zobrazení
1119x
Autor: lab 16100

SUROVINY

cca 20 dkg sýr tvaroh. typu Lučina
je lépe použít v kostce než ve vaničce

zeleninová salsa (popř. lečo
ale nejlépe domácí)

POSTUP

Elektrickým ručním hnětačem rozšlehat tvaroh se salsou, aby vznikla řidší omáčka a nechat min. 30 min. v lednici rozležet.

Tento dip je moc dobrý ke kukuřičným tortillas, bramborovým lupínkům, ale i k čerstvé zelenině, jako např. mrkvičce, stonkovému celeru, brokolici, květáku apod.

U nás a našich přátel je tento dip velice oblíbený.
Prosím, labužníci nezlobte se, že neuvádím přesné váhy u použitých surovin, ale tento dip dělám od oka.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.