Bageta No Landareto
00:44
Postup
1 Postup přípravy: Bagetu podélně nařízneme spodní stranu mázneme mascarpónem a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí. Na mascarpóne rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta. Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto (nemusíme se bát intenziti česneku, nakládaný není vůbec agresivní).
Mohlo by Vás zajímat
Postup přípravy: Bylinky opereme, vytřepeme a lístky otrháme. Bazalku a velké listy šalvěje rozřežeme na proužky. Z bagety odřízneme konce a rozk...
00:44
Postup přípravy: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm rychle osmahneme. Přidáme maso a za stálého mích...
00:44 · 00:44
Salát očistíme, opereme a osušíme. Několik listů odložíme, ostatní posekáme. Omyjeme rajčata, rozčtvrtíme je a nakrájíme na kostičky. Utřeme tvar...
00:44 · 00:44 · 00:30
Salát posekáme, rajčata rozčtvrtíme a nakrájíme na kostičky. Tvaroh utřeme se zakysanou smetanou, přidáme salát a rajčata. Dochutíme solí a bílým...
00:44 · 00:44 · 00:30 · 00:30
Komentáře