Bageta No Landareto

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • prosciutta 200 g
  • nakládaného nebo sterilovaného česneke 20 g
  • listů baby špenátu 60 g
  • dijonské hořčice se zeleným pepřem 16 g
  • mascarpóne 100 g
  • francouzské bagety tzv. (večky) délka cca 25cm 4

Postup

1 Postup přípravy: Bagetu podélně nařízneme spodní stranu mázneme mascarpónem a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí. Na mascarpóne rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta. Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto (nemusíme se bát intenziti česneku, nakládaný není vůbec agresivní).

Mohlo by Vás zajímat

Plněná bageta
Postup přípravy: Bylinky opereme, vytřepeme a lístky otrháme. Bazalku a velké listy šalvěje rozřežeme na proužky. Z bagety odřízneme konce a rozk...
00:44
Maso-žampionová bageta
Postup přípravy: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm rychle osmahneme. Přidáme maso a za stálého mích...
00:44 · 00:44
Česneková bageta
Salát očistíme, opereme a osušíme. Několik listů odložíme, ostatní posekáme. Omyjeme rajčata, rozčtvrtíme je a nakrájíme na kostičky. Utřeme tvar...
00:44 · 00:44 · 00:30
Česneková bageta
Salát posekáme, rajčata rozčtvrtíme a nakrájíme na kostičky. Tvaroh utřeme se zakysanou smetanou, přidáme salát a rajčata. Dochutíme solí a bílým...
00:44 · 00:44 · 00:30 · 00:30
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...