Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Párky v pivu
 

Párky v pivu

Párky v pivu
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1662x
Autor: neuveden

SUROVINY

silnější párky (nejlépe telecí)
cibule
hořčice
černé pivo
ostrý kečup

POSTUP

Párky nařízneme podélně, aby se dobře rozevíraly, cibuli nakrájíme na fousky. Párek rozevřeme, namažeme ho zevnitř hořčicí, vložíme do něj cibulové fousky a uzavřeme jehlicí nebo špejlí. Takto zpracované párky poklademe vedle sebe na pekáč, polijeme kečupem (0,75 až celou malou lahví) a černým pivem (určitě ne celou lahev), asi tak, aby párky byly do poloviny ponořeny do omáčky z kečupu a piva. Pekáč přikryjeme a necháváme zapéct dokud párky nemají opečené rozříznuté hrany. Ke konci se může pekáč i odkrýt, aby to líp zkřupovatělo. Podáváme s chlebem.
Poznámka autora: pozor na příliš silné ostré kečupy, před použitím je lepší kečup ochutnat, aby síla kečupu nepřekryla chuť párků a piva. Pokud je ostrý kečup příliš silný, může se trošku promíchat se sladkým kečupem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.