Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Pečený hermelín s tymiánem
 

Pečený hermelín s tymiánem

Pečený hermelín s tymiánem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1164x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 kolečka sýra typu camembert (hermelín)
4 středně velké žampiony
špetka tymiánu
1 lžíce oleje
1 citron (šťáva)
špetka soli
1 lžíce krájené petrželky
4 listy hlávkového salátu na ozdobu

POSTUP

Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a poklademe plátky žampionů. Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C. Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť. Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.