Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Selské sendviče
 

Selské sendviče

Selské sendviče
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
570x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg bílého toastového chleba
200 g másla
5 lžic hořčice
bílý pepř
1 malý hlávkový salát
0,25 ks salátové okurky
svazek ředkviček
200 g šunky nebo moravského uzeného
200 g plátkového sýra

POSTUP

Chléb nakrojíme na obou koncích svisle tak, aby na každém okraji bylo nedokrojeno 5 cm a dole zůstal 1 cm široký pruh. Vodorovně od řezu k řezu vyjmeme vnitřek chleba a pokrájíme na 20 plátků. Tak zůstané zachována kostra chleba. Rozměklé máslo opepříme a smícháme s hořčicí a potřeme plátky chleba. Okurky a ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Salát očistíme a opláchneme. Potom vložíme mezi dva potřené chleby po jednom plátku šunky a sýra, list salátu a po dvou plátcích okurky a ředkvičky. Ostatní kousky chleba upravíme obdobně. Sendviče postavíme vedle sebe do kostry chleba.
Místo šunky a salátu můžeme toasty obložit marinovanými rybími řezy s cibulkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.