Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Topinky se žampiony
 

Topinky se žampiony

Topinky se žampiony
 
  • přidat obrázek ...
 
*
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
30 min.
Počet zobrazení
1423x
Autor: Testudo

SUROVINY

4 krajíce bílého chleba
250 g malých žampionů
4 lžíce sekané petrželky
2 lžičky olivového oleje
2 lžíce másla
2 lžíce strouhaného eidamu
2 malá rajčata
sůl
pepř
snítky petrželky

POSTUP

Připravte si všechny přísady, houby očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Smíchejte s petrželkou. Na lžíci oleje opečte chléb na jedné straně do růžova, pak přidejte zbytek oleje, krajíce obraťte a do zlatova opečte druhou stranu. Odložte na teplé talíře. Houby rozdělte do 2 porcí a každou restujte 1 minutu na másle. Vložte do síta, osolte, opepřete a nechte okapat. Šťávu z hub nechte na pánvi téměř vyvařit, pak přidejte houby. Houbami obložte topinky a povrch posypte sýrem. Ozdobte osminkami rajčat a snítkou petrželky. Jezte horké. Vhodná příloha sklenka suchého bílého vína.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.