Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Předkrmy > Vinná klobása 2
 

Vinná klobása 2

Vinná klobása 2
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
5x
Autor: neuveden

SUROVINY

300 g vepřového masa z plece
250 g telecího z plece
sůl
větší špetka pepře
lžička citrónové kůry jemně nastrouhané
5 lžic sladké smetany
2 lžíce bílého vína
vepřová střívka
4 lžíce sádla.

POSTUP

Telecí i vepřové maso bez kostí 2x jemně umeleme, ochutíme pepřem, solí, nastrouhanou citrónovou kůrou, vmícháme smetanu, víno a velmi dobře promícháme. Připravenou směsí naplníme vepřová střívka (důkladně vypraná), uzavřeme je silnější nití nebo provázkem a vložíme do pekáčku s rozehřátým sádlem. Po obou stranách opečeme dozlatova. Před pečením můžeme také klobásu obalit v hladké mouce. Ta při smažení krásně zezlátne a vytvoří křupavou kůrčičku. Smaženou vinnou klobásu podáváme s bramborovou kaší a hlávkovým salátem nebo s kyselou okurkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.