Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Přílohy > Celer po čínsku jako příloha k masu
 

Celer po čínsku jako příloha k masu

Celer po čínsku jako příloha k masu
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
1648x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 malé mladé celery i se zelenou natí
pórek nakrájený na proužky
2 lžíce rostlinného oleje
lžíce dezertního vína
1 lžíce sojové omáčky
0,2 litru smetany
lžička máčeného škrobu
lžička cukru
sůl.

POSTUP

Celery nakrájejte na větší kostky a vařte 20 minut v osolené vodě. Na oleji zpěňte pórek, přidejte víno, sojovou omáčku, cukr, sůl a smetanu. Na závěr vložte předvařený celer a jemně nasekanou nať. Chvilku poduste a zahustíme škrobem. Podáváme jako přílohu k masu
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.