Příloha ke kuřecím řízkům

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • brambory
  • česnek
  • mrkev
  • zelená petrželka
  • sůl
  • kmín
  • sádlo

Postup

1 Očištěné brambory a mrkev nakrájíme na plátky. Do sádlem vymazaného pekáčku klademe plátky brambor tak, že po zaplnění každé vrstvy brambory posolíme, potřeme utřeným česnekem a pokmínujeme. Pak přidáme trochu na plátky nakrájené mrkve a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Stejným způsobem můžeme podle libosti přidávat další vrstvy v závislosti na velikosti pekáčku a počtu hladových krků. Na poslední vrstvu můžeme přidat ještě trochu sádla. Přiklopíme víkem a pečeme v troubě.

Mohlo by Vás zajímat

Chlupaté knedlíky šumavské
Vařené i syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle a smícháme je s ostatními surovinami (moukou, vejcem a sekanou petrželkou kudrnkou), oso...
 · 00:45 · 
Houskové knedlíky co se zaručeně povedou
Příprava: Následující postup je mnohokrát odzkoušený a zaručeně funguje:-) Starší housky pokrájíme na kostičky a necháme chvíli oschnout. ...
 · 00:45 ·  · 01:15 · 
Zelenina
Nejprve rozehřejeme pánev. Zeleninu předem nerozmrazujeme. Vsypeme na rozehřátou pánev a zamícháme. Verze 1 - po rozehřátí, zeleninu okoře...
 · 00:45 ·  · 01:15 ·  · 00:15 · 
Americké brambory
Brambory (nejlépe nové, použít ovšem můžeme i staré, ale stále pevné a nenaklíčené brambory)důkladně umyjeme a kartáčkem zbavíme hlíny či nečisto...
 · 00:45 ·  · 01:15 ·  · 00:15 ·  · 00:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...

Komentáře

Gabriela Jak dlouho peceme a na kolik stupnu ?