Rybí salát z uzených ryb

0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • obraného uzeného masa z ryb (kapr, sumec, makrela) 0,5 kg
  • majonézy 200 g
  • až 2 čerstvé cibule 1
  • mletý pepř
  • cukr
  • hořčice 2 lžíce
  • kyselé okurky nebo kyselá zel. směs s hráškem (např. Moravanka)

Postup

1 Okapanou zeleninu nasekáme na drobno, smícháme s majonézou, hořčicí, masem z ryb, zjemníme cukrem, nůžeme přidat i smetanu či majonézu a tatarku. Tady více znamená lépe.
2 Maso na salát používáme z dobře chalzených ryb, ze kterých vyndáme velké kosti. Malé kůstky v kyselém prostředí zvláční a dobře se rozkrájejí.

Mohlo by Vás zajímat

Rožmberský rybí salát
Filé nebo kapra osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vychladlé rozebereme na drobné kousky ( vykostíme). Přidáme olej, který zbyl po pečení, zel...
 · 
Čekankový salát s uzeným lososem
Limetku omyjeme, kůru nastrouháme a šťávu vymačkáme. Švestky nakrájíme na úzké proužky a namočíme do limetkové šťávy s vermutem. Jarní cibulky...
 ·  · 00:35 · 
Salátová miska s tuňákem a estragonovou zálivkou
1. Opatrně oddělte vnější velké listy ledového salátu a umístěte je na servírovací talíř tak, aby vytvořily „misku“. 2. Zbylý ledový salát nak...
 ·  · 00:35 ·  · 00:10 · 
Salát s lososem a pršutem
1. PŘIPRAVTE LOSOSA Lososa položte v jedné vrstvě na dno misky vhodné do mikrovlnky. Osolte, opepřete, misku přetáhněte fólií a tu na několika ...
 ·  · 00:35 ·  · 00:10 ·  · 00:40
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...