Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Rybí saláty > Salát z kyselých nebo nachytaných ryb
 

Salát z kyselých nebo nachytaných ryb

Salát z kyselých nebo nachytaných ryb
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
3030x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

Ryby koupené na kyselo nebo nachytané
ocet
zavináčové zeleniny
sůl
drcený kmín
okurka
cibule
papriky
tatarka nebo majolka

POSTUP

Ryby omyjeme, vykucháme, a očistíme od větších kostí, ploutví a hlav. Rozřízneme na dvě nebo více částí ( dle velikosti ryby ) naskládáme do sklenice a zalijeme mořidlem. To připravíme z vody a octa v poměru 5 ku 1 nebo kyselejší v případě chycených ryb. Po 5 až 7 dnech ( dle velikosti řízků ) obsah vyjmeme a propláchneme vodou. Další postup je stejný jako při přípravě salátu ze zavináčů, s tím ,že musíme nahradit zeleninu ze zavináčů. U tohoto salátu můžeme volit formu na kyselo bez tatarky nebo majolky, jenom pozor ! Tatarka nebo majolka snímá ostrost chuti, proto střídmost v kyselení a kořenění.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.