
0577 - Tuňák s koriandrovou omáčkou
SUROVINY
600 g čerstvého tuňáka
100 g čerstvého koriandru
80 g strouhaného parmezánu
50 g piniových semínek
6 stroužků česneku
1 dcl olivového oleje
sůl, bílý pepř
100 g čerstvého koriandru
80 g strouhaného parmezánu
50 g piniových semínek
6 stroužků česneku
1 dcl olivového oleje
sůl, bílý pepř
POSTUP
Porce tuňáka osolíme, opepříme, potřeme oleje a grilujeme na lávovém grilu nebo opékáme na teflonové pánvi dozlatova. Koriandr, parmazán, česnek, piniová semínka a olej vložíme do mixeru a rozmixujeme. Osolíme a podáváme s upraveným tuňákem a vařenými bramborami.
Recept "0577 - Tuňák s koriandrovou om..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.