Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Amur na slanině v alobalu
 

Amur na slanině v alobalu

Amur na slanině v alobalu
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2021x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

8 podkov ze středně velkého amura (4 porce)
slanina
brambory
petrželka
cibule
grilovací koření na ryby s citronem
sůl
olej

POSTUP

1. Amura zbavíme šupin a vnitřností a nakrájíme na podkovy. Omyté podkovy z amura lehce posypeme kořením a ještě přisolíme.
2. Oloupané brambory rozkrojíme podélně na čtvrtky a pokrájíme na tenké plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky.
3. Na olejem potřený alobal naklademe plátky slaniny společně s cibulí. Na to položíme dvě podkovy z amura, na ně znovu slaninu s cibulí. Okolo obložíme plátky brambor, které posolíme.
4. Vše lehce posypeme drobně nasekanou petrželkou a alobal uzavřeme tak, aby vypečená šťáva nevytékala.
5. Pečeme v troubě při teplotě 200 stupňů cca 2 hodiny.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.