
Amur s koprem
SUROVINY
1 kg masa z amura
200 ml sladké smetany
1 žloutek
olej
50 g másla
ocet
sůl
čerstvý kopr
200 ml sladké smetany
1 žloutek
olej
50 g másla
ocet
sůl
čerstvý kopr
POSTUP
Očištěné rybí plátky necháme chvíli marinovat v octě. Pak je scedíme, necháme okapat, osolíme, vložíme do vymazané ohnivzdorné zapékací misky a pečeme v troubě cca 15 minut, Ve smetaně rozkvedláme žloutek, přidáme najemno nasekaný kopr a nalijeme na rybu. Poklademe kousky másla a zapečeme chvíli ve vyhřáté troubě.
Recept "Amur s koprem" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2018
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.