Amur smažený v pivním těstíčku

Amur smažený v pivním těstíčku
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • amura 600 g
  • sůl
  • citronová šťáva
  • na těstíčko 150 g hladké mouky
  • vejce 2
  • piva (Budvar 12°) sůl 2 dl
  • oleje nebo sádla 100 g

Postup

1 Porce amura osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Z mouky, žloutků a piva připravíme hladké těstíčko, které osolíme a nakonec vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Porce ryby tímto těstíčkem obalíme a smažíme dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Amur s koprem
Očištěné rybí plátky necháme chvíli marinovat v octě. Pak je scedíme, necháme okapat, osolíme, vložíme do vymazané ohnivzdorné zapékací misky a ...
Tresak na salátových bramborách
Brambory předem uvaříme, dáme na pánev, osolíme, opepříme a spolu s cibulí a anglickou slaninou opečeme. Potom si připravíme těstíčko na tresku. ...
 · 01:00 · 
Losos v šampaňském těstíčku
1. Hladkou mouku, sekt a kůru z limetky prošleháme v misce na hladké těstíčko, osolíme a necháme asi 15 minut odležet. Lososa nakrájíme na pravid...
 · 01:00 ·  · 00:45
Smažený kapr nadívaný nivou
Na dva plátky slaniny položíme dvě osolené rybí podkůvky. Okraje slaniny přehneme dovnitř a přendáme do máslem vymazaného pekáčku. Do mísy dáme n...
 · 01:00 ·  · 00:45 · 01:00 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...