Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Candát se slaninou a sýrovkou
 

Candát se slaninou a sýrovkou

Candát se slaninou a sýrovkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1383x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

1 celý candát
sušené švestky
8 plátků anglické slaniny
200 g sýru rokfór
2 feferonky
1 pórek
200 ml smetana
3 větší brambory
sůl
pepř
1 cibule bílá
kopr
olej

POSTUP

Z candáta připravíme dlouhá filátka, která posolíme, opepříme a necháme odležet. Mezitím si z pórku nakrájíme pásky, které spaříme ve vroucí vodě a pak je necháme ve studené vodě zatáhnout. Na filátka klademe slaninu, kopr a švestku, vše zavineme, spíchneme jehlami a ovážeme pásky z pórku. Vložíme do pekáčku s trochou oleje a na plátky nakrájenými brambory. Dáme péct do trouby na 160°C asi na patnáct až dvacet minut. Pokrájenou cibulku a feferonku orestujeme, přidáme nastrouhaný sýr, necháme povolit a zalijeme smetanou. Povaříme a ochutíme solí a pepřem. Hotové závitky přeléváme omáčkou a podáváme s opečenými plátky brambor.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.