Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Ryby > Dalmatský pstruh
 

Dalmatský pstruh

Dalmatský pstruh
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
838x
Zdravý recept
Zdravý recept
Autor: neuveden

SUROVINY

4menší pstruzi
4 lžíce oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
4 lístky šalvěje
1 vinného octa
svazeček petrželové natě
sůl.

POSTUP

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj as zalijeme vinným octem. Vše dohromady vaříme na mírném ohni asi půl hodina. Pstruhy osolíme a opečeme na másle. Opečené polijeme horkou zálivkou a hustě posypeme nasekanou petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.