
Filé pečené se smetanou a hořčicí
SUROVINY
600 g rybího filé
0,25l sladké smetany
2 lžíce hořčice
40 g másla
sůl
pepř
1 lžička citrónové šťávy
petrželová nať
tuk na vymazání
0,25l sladké smetany
2 lžíce hořčice
40 g másla
sůl
pepř
1 lžička citrónové šťávy
petrželová nať
tuk na vymazání
POSTUP
Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly.Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané petrželky, citrónovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.
Recept "Filé pečené se smetanou a ho..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.