
Hradecká štika paní Pitrové
SUROVINY
1 středně velká štika
3 lžíce sardelové pasty
3 lžíce citrónové šťávy
mletý pepř
100 g másla
200 ml sladké smetany.
3 lžíce sardelové pasty
3 lžíce citrónové šťávy
mletý pepř
100 g másla
200 ml sladké smetany.
POSTUP
Očištěnou vykuchanou štiku nakrájíme na podkůvky. Sardelovou pastu utřeme s máslem, citrónovou šťávou a pepřem a každou porci tímto ochuceným sardelovým máslem potřeme. Položíme na pekáč, zalijeme smetanou a 1 hodiny pečeme ve vyhřáté troubě. Štiku již nesolíme, neboť sardelová pasta je dostatečně slaná.
Recept "Hradecká štika paní Pitrové" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.